Kılıçdaroğlu'ndan "Bahçeli’nin kandilleri…" paylaşımı: Bu iş nereye kadar gidecekse gitsin

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden bir video paylaşımında bulundu. Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoda, "Bahçeli, AK Parti sözcülerinden daha ateşli bir '5'li Çete Savuncusu' olup çıkıverdi... 'Halkımız bu faturalardan acı çekiyor' dedik diye tüm MHP teşkilatlarına kandil göndertiyor. Bakın, gelenlerin hepsi kütüphanemizdeki masada, koca MHP'yi ne hale getirdi, çok yazık" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir video paylaşımında bulundu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nden paylaştığı videoda, "Sevgili halkım, merhaba. Burası, genel merkezimizdeki makam odamın hemen yanında bulunan küçük kütüphanemiz. Biliyorsunuz, elektrik faturasını ödeyemeyen milyonlar için kendi şahsi faturamı ödememe protestomu başlatmıştım. Amacım, ödeyemeyenlerin sesi olabilmektir. Beni, elektriğimi kesmekle tehdit ediyorlar. 'Donacaksın' diyorlar, 'Karanlıkta kalacaksın' diyorlar... Bunlar beyhude çabalar, her şeyi göze alarak yola çıktım. Bu arada Bahçeli, AK Parti sözcülerinden daha ateşli bir '5'li Çete Savuncusu' olup çıkıverdi... 'Halkımız bu faturalardan acı çekiyor' dedik diye tüm MHP teşkilatlarına kandil göndertiyor. Bakın, gelenlerin hepsi kütüphanemizdeki masada, koca MHP'yi ne hale getirdi, çok yazık. Halk acı içinde Bahçeli '5'li Çete' savunmasında... Bahçeli, '5l'i Çete'nin karlarını savuna dursun, bu iş nereye kadar gidecekse gitsin. İşte tam oraya kadar gideceğim ve zamlar geri çekilecek. Bu kandiller de hoş bir hatıra olarak müzemizde yerini alacak, 'Bahçeli Kandilleri' olarak. Hadi iyi akşamlar" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu paylaşımına ayrıca, "Bahçeli’nin kandilleri…" notunu düştü.