Siyasi parti liderlerinden AKP'li gençlere taziye

Siyasi parti liderlerinden AKP'li gençlere taziye
AKP'nin Gençlik Programı'ndan dönerken Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüsün Niğde'de devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 41 kişi yaralandı. Kaza sonrası muhalefet partisi liderleri taziye ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Adana Gençlik Programı'nın katılımcılarını taşıyan bir otobüsün, Niğde'nin Güney köyü yakınlarında bu sabah yaptığı trafik kazasında hayatını kaybeden gençler için taziye mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu, "Adana dönüşü yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden evlatlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu: Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hayatını kaybedenler için başsağlığı ve yaralananlara ise geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karamollaoğlu, ''AK Parti Adana Gençlik Programı'nın katılımcılarını taşıyan bir otobüsün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ailelerine, yakınlarına ve AK Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Ali Babacan: Başsağlığı diliyorum

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da, Twitter hesabından hayatını kaybedenler için ve AKP'ye başsağlığı diledi. Babacan, paylaşımında, ''AK Parti Gençlik Kolları’nın Adana’da düzenlediği programdan evlerine dönerken yaşanan kazada hayatını kaybeden üç gencimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve AK Parti’ye baş sağlığı diliyorum'' dedi.

Ne olmuştu?

Adana'da, AKP Gençlik Kolları tarafından Yeni Adana Stadyumu'nda düzenlenen "Bir Gençlik Şöleni" etkinliğinden dönen üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

156361.jpg

Etiketler :