Kılıçdaroğlu ziyaret etti, elektrikler açıldı: Devlet isterse oluyormuş

CHP Genel Merkezinin sosyal medya hesabından, “Fatura borcu duruyorken, kaymakamlık elektriği açıyor. Demek ki devlet isterse oluyormuş. Hadi şimdi tüm elektriğini kestiğiniz insanların elektriğini açın” çağrısı yapıldı. Mesajda, EnerjiSA çağrı merkezinden yurttaşın ödenmeyen dört faturası için toplam 651 lira 38 kuruş borcu olduğunu gösteren bir video da paylaşıldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, elektriği kesik olduğu için dün Ankara’da ziyaret ettiği Güllü Demir’in, dünkü ziyaretin ardından Keçiören kaymakamlığının bugün elektrikleri açtırdığını açıklaması üzerine CHP Genel Merkezinden sosyal medya paylaşımı geldi.

'Devlet isterse oluyormuş'

CHP Genel Merkezi’nin sosyal medya hesabından, “Fatura borcu duruyorken, kaymakamlık elektriği açıyor. Demek ki devlet isterse oluyormuş. Hadi şimdi tüm elektriğini kestiğiniz insanların elektriğini açın. Bitecek bu neoliberal düzeniniz, devlet devlet olacak yeniden. Beşli çetenizle birlikte tarihin çöplüğüne atılacaksınız” notuyla video paylaşıldı.

Videoda bir vatandaşın telefon ile Ankara’daki elektrik dağıtım şirketi olan EnerjiSA çağrı merkezini arayarak borç sorgulaması yaptığı ve arayan kişinin abone numarasına ait ödenmeyen 4 faturada toplam 651 lira 38 kuruş borcu bulunduğu bildiriliyor.