Kılıçdaroğlu çifti 'Bergen' filmini izledi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve parti heyetiyle birlikte Bergen filmini vatandaşların arasında izledi. Filmin ardından açıklamada bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Kadına yönelik şiddetin hangi sonuçlar doğurduğunu hep birlikte izledik. Bu aynı zamanda İstanbul Sözleşmesi’nin de ne kadar değerli olduğunu bize gösteriyor" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte sinemada ‘Bergen’ filmini izledi. Kılıçdaroğlu, filme ilişkin, “Kadına yönelik şiddetin hangi sonuçlar doğurduğunu hep birlikte izledik. Umarım bir daha hiçbir kadının başına bu tür olaylar gelmez. Aynı zamanda İstanbul Sözleşmesi’nin de ne kadar değerli bir sözleşme olduğunu bize gösteriyor” dedi. Selvi Kılıçdaroğlu ise “Hem acı hem umut var. Sonunda kadının yine pes etmemesi, direnmesi bana umut veriyor” diye konuştu.

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yaptığı ve Erdal Beşikçioğlu, Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran’ın rol aldığı, arabeskin unutulmaz ismi Bergen’in hayatını anlatan ‘Bergen’ isimli filmi izleyen Kılıçdaroğlu, 2 saat 25 dakika süren filmi şöyle değerlendirdi:

“Öncelikle filmin yönetmenini, oyuncularını yürekten kutluyorum. Bir dramı kalıcı kıldılar. Kadına yönelik şiddetin hangi sonuçlar doğurduğunu hep birlikte izledik. Umarım bir daha hiçbir kadının başına bu tür olaylar gelmez. Aynı zamanda İstanbul Sözleşmesi’nin de ne kadar değerli bir sözleşme olduğunu bize gösteriyor.”

Selvi Kılıçdaroğlu ise filme ilişkin, “Hem acı hem umut var. Sonunda kadının yine pes etmemesi, direnmesi bana umut veriyor” dedi.