Kerem Kınık'ın Kızının Karıştığı Kazada Dedenin Acı Dolu İsyanı

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızının hakimiyetindeki otomobil ile çarpışıp ölen 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki'nin dedesi, "Bir şeyler kapatılmaya çalışılıyor " dedi.

İstanbul Kavacık'ta depremde çadır satması ile gündeme gelen eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobil bir motosikletli ile çarpıştı

Kazada 16 yaşındaki motosiklet sürücüsü Batın Barlas Çeki öldü. Kaldırımda yürüyen bir kişi de yaralandı.

Kınık'ın kızı adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kaza ile ilgili raporda iki sürücünün de yüzde 50 kusurlu olduğu söylendi.

Ölen çocuğun aile avukatı Uysal Uğurlu, "Anlayamadığımız bir biçimde, hiçbir hukuki anlatımı olmayan bir şekilde serbest bırakılmış. Bunun sebebi nedir? Hukukçu olarak vicdanları yaralayan bir durum. Zira ölüme sebebiyet verme var. Asli kusurlu herkesin mutlaka tutuklanmaya, tutuklanmaya sevk edilmeye ve nihayetinde tutuklanması gerekirken hukuki süreç yanlış yönetilmiş" dedi.

Çeki'nin dedesi Rıza Doğan, Kınık'ın kızının tutuklanmamasına tepki gösterdi. Doğan şunları dile getirdi:

"Bir şeyler kapatılmaya çalışılıyor ama şunu unutmayalım, Allah katında görüntüler mevcut. Hiçbir şeyi saklayamayacağız. Bu bizim imtihandır. Bundan sonraki süreçte hem bizim, hem de onların imtihanı başlıyor. Hepimiz perişanız. Kelimeler kifayetsiz kalıyor"

Anneanne Doğan, "Sözün bittiği yer. Acı çok büyük. Benim kızımın bir çocuğu vardı, başka çocuğu yoktu. Yol benim torunumundu, onun değildi. Adalet bekliyoruz" ifadelerini kullandı.