Kedilere bakan kişiyi 'Seni buraya gömerim' diyerek tehdit etti

Kedilere bakan kişiyi 'Seni buraya gömerim' diyerek tehdit etti
İstanbul'da bulunan bir sitede bahçeye giren kediler nedeniyle bir tartışma yaşandı. Bir şahıs, kedileri içeri aldığını ileri sürdüğü bir kişiyi "Kediler içeri girerse, benim çocuğum düşüp bayılırsa seni buraya gömerim" ifadesini kaydederek tehdit etti.

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde meydana gelen olayda, siteye kedilerin girmesinden rahatsız olan bir kişi ve site kapıcısı olduğu iddia edilen kişi arasında bir tartışma yaşandı. Sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntülerde, şahsın, "Diyorum ki kediler buraya giriyor ya, kedileri buraya sokma" dediği fark edilirken kedilerle ilgilendiği söylenen kişi ise "Demin bana 'Seni buraya gömerim' dedin" ifadesini kullandı.

Bunun üzerine şahsın, "Eğer bu kediler girerse, benim çocuğum düşüp bayılırsa ben de seni buraya gömerim. Bu kediler girmeyecek bir daha buraya. Bu kediler buraya girecek mi?" ifadeleriyle kedilere bakan kişiyi tehdit etti. Diğer kişi ise ,"Girecekse beni buraya mı gömeceksin? Benim yolumu kesip de söylüyorsun. Beni nereden tanıyorsun, bu kedileri buraya soktuğumu nereden biliyorsun?" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Tehdit eden kişi ise, "İşte soruyorum 'Sen misin?' diyorum. Gördüm ben seni. Bu kediler buraya bir daha girmeyecek. Girerse ben o kedilere yapacağımı biliyorum" yanıtını vererek kedileri de tehdit ederken diğer kişi "Benim önümü kesme, benim önümü kesme. Sen mafya mısın? Üzerime yürüyorsun?" ifadesini kaydetti.

Kaynak:halktv.com.tr