Katil Timur Cihantimur aşık çıktı! Cezaevindeki tüm telefon haklarını sadece o kişi için kullandı

İstanbul'da 1 Mart gecesi ehliyetsiz kullandığı lüks araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve annesi tarafından ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur hakkında yeni bir detay ortaya çıktı. Cihantimur, cezaevindeki telefon hakkını sadece bir kişi için kullandı.

17 yaşındaki Timur Cihantimur, 1 Mart gecesi kullandığı ehliyetsiz araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne; 4 kişinin de yaralanmasına neden oldu. Anne Eylem Tok, olayı duyar duymaz ABD vatandaşı olan oğlu Timur Cihantimur'u aynı gece önce Mısır'a oradan ise ABD'ye kaçırdı.

2.jpg
Timur Cihantimur ve Eylem Tok, havalimanında yurtdışına kaçarken böyle görüntülendi.

Türkiye tarafından haklarında kırmızı bülten çıkarılan ve 106 gün sonra Boston'da yakalanarak cezaevine gönderilen anne oğul hakkında yeni detaylar çıkmaya devam ediyor.

3.webp
Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un ABD'ye kaçtıktan sonra Türk vatandaşı tarafından fotoğraflanmıştı. Anne ve oğlunun gülmesi sosyal medyada gündem olmuştu. ​​​​

Cezaevindeki kötü koşullar gerekçe gösterilerek Timur Cihantimur'un iki kez yeri değiştirilmişti. Avukatları müvekkillerinin psikolojik durumunun iyi olmadığını öne sürerek tahliyesini talep etmişti.

TÜM TELEFON HAKLARINI SADECE O KİŞİ İÇİN KULLANDI

Takvim'in özel haberine göre Timur Cihantimur 'sırılsıklam aşık' çıktı. Katil Timur Cihantimur'un cezaevindeki telefon hakkında sadece İstanbul'daki sevgilisini aradığı ortaya çıktı.Babası Bülent Cihantimur ile iletişim kurmadı.

1.webp
Bülent Cihantimur

Kaynak:Takvim