Kartal'da Facia: İETT Otobüsü Önce Markete Daldı Sonra Yandı!

Kartal'da, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önce elektrik direğine ardından park halindeki otomobile çarptıktan sonra markete girdi. Kaza ardından otobüste yangın çıktı. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kartal'da, cadde üzerinde seyir halindeki İETT otobüsü şoförü, ıslak zeminde otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce yol kenarında bulunun elektrik direğine çarptı. Otobüs, park halindeki bir otomobile de çarptıktan sonra kaldırımı aşarak markete girdi. Kaza sonrası elektrik direğinden kopan tellerin üzerine düşmesi sonucu İETT otobüsünde yangın çıktı.

istanbul-kartalda-markete-giren-iett-47890-3.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kaza sonrası yangının çıktığı İETT otobüsüne müdahale etti. Yangın, kısa sürede kontrol altına alınırken Polis ekipleri , cadde üzerinde güvenlik önemli aldı.

istanbul-kartalda-markete-giren-iett-47890-2.jpg

Kazaya karışan İETT otobüsü çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Kazada, marketin dış kapısı ve camları hasar gördü. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı

Etiketler :