Kaftancıoğlu'nun hesabı yeniden paylaşıma açıldı, ilk paylaşımı: 'Rö'

Kaftancıoğlu'nun hesabı yeniden paylaşıma açıldı, ilk paylaşımı: 'Rö'
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Twitter hesabı kısıtlandı. Bir süre sonra kısıtlanan hesabı aktif olan Kaftancıoğlu'nun ilk paylaşımı 'Rö' oldu.

Canan Kaftancıoğlu'nun kişisel Twitter hesabının kısıtlandığı görüldü. Twitter'dan yapılan uyarıda, "Bu hesapta olağan dışı etkinlikler tespit ettiğimiz için bu uyarıyı alıyorsun" ifadesi yer aldı.

Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabının tekrar açılması için başvuru yapılacağını söyledi. Kaftancıoğlu'nın danışmanı Samet Akten, sosyal medyada konuya ilişkin paylaştığı mesajda, "Telegram'da Ebabil Harekatı adıyla grubu bulunan ve yaklaşık 18 bin aktif üyesi olan yeşil toplu bir trol örgütünün spam saldırısı nedeniyle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Twitter hesabı kısa bir süreliğine askıya alındı. Organize kötülük durmuyor" ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu'nun hesabı kullanıma açıldıktan sonra yaptığı ilk paylaşım 'Rö' oldu

Kendilerine 'Ebabil Harekatı' diyen bir grubun spam saldırısıyla kapanan Kaftancığlu'nun Twitter hesabı tekrar kullanıma açıldı. Hesabından 'Rö' paylaşımı yapan Kaftancıoğlu, akıllara Egemen Bağış'ı getirdi.

screenshot-10-003.png

Kısıtlanan Twitter hesaplarında kullanıcılara şu mesajla karşılaşıyor:

screenshot-9.png

"Twitter’da gezinmeyi sürdürebilirsiniz, ancak bu durumdayken yalnızca takipçilerinize Direkt Mesaj gönderebilirsiniz. Tweetleme, Retweetleme veya beğenme gibi işlemleri gerçekleştiremezsiniz ve geçmiş Tweetlerinizi yalnızca takipçileriniz görebilir.

Sınırlandırılmış durumdayken, geri sayımı başlatmadan önce bazı işlemleri tamamlamanızı isteyebiliriz. Bu işlemler, e-posta adresinizi onaylama, hesabınıza telefon numarası ekleme veya kurallarımızı ihlal eden Tweetleri kaldırmayı içerebilir."