Kadının eski eşini darp etmesi kameralar yansıdı

Kadının eski eşini darp etmesi kameralar yansıdı
Ankara'nın Çankaya ilçesinde berber dükkanında yaşanan olayda (37) adlı kadının eski eşi Adem Kobal'ı (37) çalıştığı berber dükkanında darbettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, 15 Ekim’de Adem Kobal’ın çalıştığı berber dükkanında yaşanan olay, güvenlik kameralarına yansıdı. İddiaya göre, bir lokalde garson olarak çalışan Y.K., eski eşi Adem Kobal’ın çalıştığı dükkana giderek yeniden evlenme teklifinin kabul edilmemesi üzerine tartışma çıkardı.

kadinin-eski-esini-darbetmesi-kamerada-379145-105023.jpg

Olay sırasında Y.K., Kobal’a tokat atıp itekleyerek darbetti. Adem Kobal ise eski eşini uzaklaştırmaya çalışarak kendisini korumaya çalıştı. O anlar, dükkandaki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

kadinin-eski-esini-darbetmesi-kamerada-379146-105023.jpg

Adem Kobal’ın şikayeti üzerine polis ekipleri, Y.K.'yi gözaltına aldı. Ancak ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Kobal’ın daha önce Y.K. hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı belirtildi.

"Cezaevinden Çıkınca Yeniden Evlenme Konuştuk"

Olay sonrası açıklama yapan Adem Kobal, Mart 2022'de evlenip 6 Haziran 2023'te boşandıklarını belirtti. Eski eşinin sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiğini öne süren Kobal, "O yüzden o zaman ona şiddet uygulamıştım ve cezaevine girdim. Cezaevindeyken beni ziyarete geldi ve ‘Çıkınca tekrar evleniriz’ dedi. Ancak ben çıkınca bunu istemedim" ifadelerini kullandı.

Kobal, "Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen dükkana gelip olay çıkarıyor, ama polis serbest bırakıyor" diyerek yaşadığı duruma tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)