Kadın diye başkanın karısının elini sıkmayan komutanı açıkladı!

Sol Parti PM Üyesi Alper Taş, katıldığı Halk TV canlı yayınında, 'Jandarma subaylarının Sinop Belediye Başkanı'nın eşinin elini sıkmadığını belirterek, HÜDA PAR basit bir seçim ittifakı değil. Buradaki sağ miliyetçi islamcı koolisyonun büyütüldüğünü görmek lazım" dedi.

Halk TV yayına katılan Alper Taş, "Diyarbakır'da hiç olmayan şeyler oluyor. Bugün de oldu. Bunlar basit meseleler değil. Devlet, HÜDA-PAR çizgisini büyütmeye çalışıyor. O zihniyetin orada kalmasının etkisini görüyoruz. HÜDA-PAR devlet çizgisine sokuluyor. Bir önceki devlet olsaydı bu fotoğraf olabilir miydi? Bu rejimin dönüşümünün göstergesidir” ifadelerini kullandı.

alper.jpg
SOL PARTİ PM ÜYESİ ALPER TAŞ

JANDARMA SUBAYLARI KADIN DİYE BAŞKANIN EŞİNİN ELİNİ SIKMADI

Sol Parti PM Üyesi Alper Taş, Rize Pazar'da gerçekleşen bir hadiseden de bahsederek, "Ben geçen Sinop Pazar’daydım. Festival vardı Pazar’da. Köyde oturuyoruz. Jandarma subayları geldi. Yanımızda da Sinop Belediye Başkanı ve eşi vardı. Geldiler hepimizin elimizi sıktılar. Kadın diye Sinop Belediye Başkanı’nın eşinin elini sıkmadılar. Orduda bir başka değişim var. HÜDA PAR basit bir seçim ittifakı değil. Buradaki sağ milliyetçi islamcı koalisyonun büyütüldüğünü görmek lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi