Taksim bombacısının elindeki kırmızı gülün sırrı çözüldü

Taksim İstiklal Caddesi'nde pazar günü bir bombalı saldırı gerçekleştirildi. Terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristin kaçarken elinde 'kırmızı gül' olduğu görüldü. Gülün bir mesaj içerip içermediği araştırıldı. Merak edilen kırmızı gülün sırrı çözüldü.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen ve altı kişinin yaşamını yitirdiği, 81 kişinin ise yaralandığı hain terör saldırısıyla ilgili yeni bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

taksimbombacisi.jpeg

Saldırıyı gerçekleştiren kadın terörist Ahlam Albashir'in (23) kaçarken elinde bulunan kırmızı gülün sırrı çözüldü. İstiklal Caddesi'ndeki banka oturan terörist Ahlam Albashir'i bankta otururken gören bir çiçek satıcısı Ahlam Albashir'in yanına gelerek çiçek satmak istedi.

taksim-bombacisi.jpeg

Albashır'in patlamanın yaşandığı bankta oturduğu sırada gül satan bir kadının yanına yaklaşarak gülleri uzattığı, Albashır'in gülleri almak istemeyince gülcünün ısrar ettiği, Albashır'in de dikkat çekmemek ve tartışmamak için gülleri satın aldığı belirtildi.

Kaynak:DHA