İstismarın kaydı odadaki kamerada! Annesinin birlikte olduğu kişi taciz etti

İstismarın kaydı odadaki kamerada! Annesinin birlikte olduğu kişi taciz etti
Özbekistan asıllı R. R. (37) kızıyla birlikte İstanbul’a yerleşti. Anne R. bu süreçte İsmail A. (51) ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. İsmail A. aynı evde yaşadığı R. R.’nin 14 yaşındaki kızını istismar etti. Küçük kız, durumu annesine söylese de inandıramadı. S. R., yaşadıklarını kaydetti. Kamera kayıtları İsmail A.’nın istismarını ortaya koydu. İsmail A. soruşturma kapsamında tutuklandı.

Çiğdem TOSUN

Korkunç olay İstanbul Ümraniye’de yaşandı. Özbek uyruklu S. R. (14), henüz 7 yaşındayken annesi R. R. ile Türkiye’ye geldi. İstanbul Anadolu 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ne görülen davaya göre anne R. R., Ümraniye’de 8 yıllık erkek arkadaşı İsmail A. ile yaşamaya başladı. S. R.’nin savcı tarafından alınan ifadesine göre; 12 yaşına geldiğinde hayatı kâbusa döndü. Baba diyerek hitap ettiği İsmail A. tarafından 2 yıl boyunca zincirleme şekilde istismara uğradı.

Mağdur çocuğun dehşete düşüren ifadesine göre; şüpheli İsmail A., annesinin evde olmadığı zamanlarda gelip “annene geldiğimi söyleme” diyerek S. R.’yi sistematik şekilde istismar etti. İsmail A., küçük çocuğu 2 yıl boyunca, kimi zaman annesi ile yaşadığı evde kimi zaman ise harçlık vermek için iş yerine çağırıp tacizde bulundu.

ANNESİNİ İNANDIRAMADI

Savcıya beyan ettiği ifadesine göre; mağdur çocuk, yaşadıklarına dayanamayıp annesine anlattı. Anne R. R., bir yanlışlık olduğunu söyleyerek kızını geçiştirdi. İstismar bundan sonra da devam etti. Yaşadıklarına dayanamayan çocuk durumu bir arkadaşıyla paylaştı. S. R., yaşadıklarını kayda aldı.

2 DAKİKA 48 SANİYELİK KAYIT DOSYADA

Soruşturma aşamasında, evinde 2 dakika 48 saniyelik kamera kayıtları da İsmail A.’nın çocuğa yönelik istismarını ortaya koydu. Mahkeme başkanı, anılan kayıttaki tüm hareketleri anbean duruşmada açıkladı.
Soruşturma kapsamında ifadesi alınan İsmail A. suçlamaları kabul etmedi. İsmail A. geçen 2 Mayıs günü tutuklandı. Anne R. S. ise erkek arkadaşı İsmail A.’dan şikâyetçi olmadı.

Kaynak:halktv.com.tr