İşte Erdoğan'ın yanında götürdüğü gazeteciler: Devletin uçağı ile Umre yaptılar

İşte Erdoğan'ın yanında götürdüğü gazeteciler: Devletin uçağı ile Umre yaptılar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan'daki Umre ziyaretine gazeteciler de katıldı. Devletin uçağı ile Erdoğan'ın yanında götürdüğü gazeteciler, Umre yaptılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ve Türkiye arasında 2018'den bu yana en ciddi krizlerden birinin çıkmasına yol açan Cemal Kaşıkçı davasının Riyad'a devredilmesinin ardından iki günlük ziyaret için Suudi Arabistan'a gitti.

Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Abdülaziz tarafından Al-Salam Sarayı'nda resmi törenle karşılandı. Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud'un ardından Erdoğan, Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü.

Suudi Arabistan'da Umre ziyareti de gerçekleştiren Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da eşlik ettiği görüldü.

Erdoğan'ın Umre ziyaretine Yeni Akit Ankara Temsilcisi ve yazarı Hacı Yakışıklı, Diriliş Postası yazarı Murat Özer, Star Gazetesi yazarı Yakup Köse'nin yer aldığı görüldü.

Murat Özer sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta “Cumhurbaşkanımız'ın Suudi Arabistan temaslarını takip ederken umre yapmak da nasip oldu çok şükür” ifadelerine yer verdi.

odatv-image-87-6cfd325733a349-002.jpg

Hacı Yakışıklı sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa Mekke'de çok resmî bir Hacı. Üstelik Yakışıklı” notunu düştü.

odatv-image-87-9d7291332f4249-1.jpg

Star yazarı Yakup Köse ise Kabe ziyareti fotoğrafını “Mukaddes topraklarda. Allah kabul etsin”notuyla paylaştı.

odatv-image-87-e66cbea42eb344-1.jpg

Öte yandan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da Umre ziyaretinde bulunduğu görüntülere yansıdı.