İstanbul'da 30 Saldırı Gerçekleştiren Çeteye Operasyon 46 Kişi Tutuklandı

İstanbul'da 30 Saldırı Gerçekleştiren Çeteye Operasyon 46 Kişi Tutuklandı
İstanbul’da karşılıklı olarak yaklaşık 30 saldırı eylemi gerçekleştirdiği belirlenen Ramazan T., ve Abdullah Ç'nin liderliğini yaptığı çeteye operasyon yapıldı. Gözaltına alınan 47 şüpheliden 46'sı tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenler ve çevre ilçelerde karşılıklı olarak birbirlerine yaklaşık 30 silahlı saldırı eylemi gerçekleştiren husumetli iki çeteye operasyon düzenledi. Ramazan T. ve Abdullah Ç. isimli kişilerin liderliğini yaptığı ve hakimiyet kavgası içerisinde bulunan suç örgütlerinin toplantı ve faaliyetlerini yürüttükleri adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. İki çetenin üyesi toplamda 47 kişi yakalanarak gözaltına alındı ve yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ÇETE LİDERİNİN DE ARASINDA BULUNDUĞU 46 KİŞİ TUTUKLANDI

Aralarında çete lideri Ramazan T,'nin de bulunduğu 46 çete üyesi "Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme, Tehlikeli Madde Bulundurma" suçlarından tutuklanarak cezaevine yerleştirildi. 1 şüpheli ise "Adli Kontrol" kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.