İsmail Saymaz: Hakan Ural'ın, Putin'in konuştuğu Montrö'yü amiraller mi konuşamayacak?

İsmail Saymaz: Hakan Ural'ın, Putin'in konuştuğu Montrö'yü amiraller mi konuşamayacak?
Gazetece İsmail Saymaz, Açıkça programında "Oyuncu Hakan Ural'ın magazin programında konuşabildiği Montrö'yü, Putin'in Cumhurbaşkanı'nı arayıp izah ettiği Montrö'yü alanı bu olan amiraller söylemeyecekler mi?" diye sordu.

Gazeteci İsmail Saymaz emekli amirallerin duyurusu ile çarpıçı açıklamalarda bulundu. "Bir kere bu metinde suç unsuru yoktur" diyen İsmail Saymaz, " Suç unsuru olmadığını da aşağı yukarı makul düşünen herkes kabul ediyor. İki başlığı var. Biri  Montrö... Zaten Cumhurbaşkanı çıktı dedi ki bundan daha iyi yapılmadıktan sonra biz buna razıyız..." dedi. 

Saymaz'dan Hakan Ural çıkışı

Montrö ve Kanal İstanbul konularında magazin programında yaptığı açıklamalar nedeni ile sosyal medyada tiye alınan Hakan Ural'ın açıklamalarına değinen Saymaz "Yani oyuncu Hakan Ural'ın magazin programında konuşabildiği Montrö'yü, Putin'in Cumhurbaşkanı'nı arayıp izah ettiği Montrö'yü alanı bu olan amiraller söyleyemeyecekler mi? Tabi ki söyleyecekler. Amiralleri siz Montrö'de susturursanız Montrö meselesini Kasımpaşa'daki tikacılarlar çözersiniz. Kimle konuşacaksınız Montrö'yü, bu adamlarla konuşacaksınız" diye konuştu.   

Etiketler :