İsmail Saymaz: Fahrettin Altun'un koltuğu sallanıyor

Halk TV'de yayınlanan ve Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programın konuk olan İsmail Saymaz, "Fahrettin Altun'un koltuğu sallanıyor" dedi.

Halk TV ekranlarında yayınlanan Medya Mahallesi programında Gazeteci Ayşenur Arslan'ın konuğu halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz oldu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün görevinden 'affını istemesi' sonrasında yerine Bekir Bozdağ'ın atanmasıyla ilgili konuşan Saymaz, üç bakanın daha değişebileceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyaset dışından gelenlerden memnun olmadığını ifade etti.

Saymaz üç bakanın yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da görevinden alınabileceğini belirterek, "Fahrettin Altun'un koltuğu sallanıyor" dedi.

"Şaşırtıcı olmaz, şu günlerde çok fazla yok ortalıklarda" diyen Saymaz, "Mesela, Trabzonlu çocuk olayında biz Altun'u çok göremedik. Yani çok öne çıkmadı. Daha aktif olmasını beklerdim, eskiden daha aktifti. Sağlık nedenleri var denildi ama yalanlanıyor" dedi.

Altun'un yalnız olduğunu söyleyen Saymaz, parti içerisinde çok öne çıktığını söyleyerek Altun'un AKP içerisinde rahatsızlığa neden olduğunu aktardı.