İsmail Ok, AKP'ye katıldı: Rozetini Erdoğan taktı

Eski İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AKP'ye katıldı. Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ok'un AKP rozetini bizzat taktı.

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İYİ Parti'den daha önce istifa etmişti. Ok, Eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen'in görevden alınma sürecine ilişkin, "Tepkilere rağmen bu kişinin görevden alınmasında bir ay boyunca tereddüt edilmesi, şahsımda izahı mümkün olmayan en derin kırılma noktası olmuştur. Bu olayın akabinde Genel Başkanımız ile yaptığım görüşmede, bu kişinin görevden alınmasında yaşanan tereddütün, bende güven sorunu oluşturduğunu söyledim. Partinin yerelde ve genelde hiçbir faaliyetine katılmayacağımı, geri planda kalarak ilk genel seçimde aktif siyaseti bırakacağımı da arz ettim" demişti.

Yine İYİ Parti'den istifa sürecinde hiçbir siyasi partiye katılmadan, dönemi tamamlayarak aktif siyasi hayatını noktalayacağını belirten İsmail Ok, bugün AKP'ye katıldı.

AKP'ye geçen Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok'un AKP rozetini, grup toplantısındaki konuşması sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.