İş İnsanını Evinin Önünde Öldürdüler

İş İnsanını Evinin Önünde Öldürdüler
Yüksekova'daki silahlı saldırıda 53 yaşındaki iş insanı Timur Sevi öldürüldü. Olayın alacak verecek meselesi nedeniyle meydana geldiği belirtiliyor.

Hakkari Yüksekova'da Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi, evinin önünde gerçekleşen silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Yüksekova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Timur Sevi (53), evine giderken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

SALDIRGANLAR KAÇTI

Habertürk'ün haberine göre, Sevi tabancalarla açılan ateş sonucu vuruldu ve yere yığıldı. Saldırganlar ise hızla olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan yakınları dışarı çıkarak Sevi'yi yerde kanlar içinde buldu ve hemen Yüksekova Devlet Hastanesi'ne götürdü. Saldırı haberini alan Sevi'nin yakınları da hastane önünde toplandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sevi, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken hastane önünde de güvenlik önlemleri aldı. Soruşturma kapsamında olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kişi gözaltına alındı.

Timur Sevi'nin evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenildi. Soruşturma halen devam ediyor.