Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'u Gülümseten Espri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u ziyaret etti. İmamoğlu'nun sarı-lacivert kravatı dikkat çekeren Ali Koç "Sarı lacivert" yakışmış dedi. İmamoğlu bunun üzerine "Bana hediye etmedin ki. On defa bana sarı lacivert kravat gelecek diye bekledik, gelmedi" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Yerel Seçimler için Halk Buluşmaları'na devam ediyor. Bugün Anadolu Yakası'nda vatandaşlarla bir araya gelecek olan İmamoğlu, günün ilk ziyaretini Fenerbahçe'ye gerçekleştirdi.

Kadıköy'deki Ülker Stadı'na gelen İmamoğlu'nu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç karşıladı. Karşılama sırasında Ali Koç'un "Sarı lacivert yakışmış" demesi üzerine İmamoğlu, "Bana hediye etmedin ki. On defa bana sarı lacivert kravat gelecek diye bekledik, gelmedi" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la görüştü. Basına kapalı yapılan görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

whatsapp-image-2024-03-01-at-11-45-54-1.jpeg

"ÜLKEMİZE YAKIŞIR BİR SEÇİM OLUR"

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen buluşma sonrasında İmamoğlu ve Koç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin, İstanbul için dünyanın en önemli markalarından biri olduğuna vurgu yapan İmamoğlu, “İstanbul'u güçlü yapan, Fenerbahçe gibi kulüplerimiz. Diğer markalarımız da bizi yukarıya taşıyan dünya ölçeğinde markalarımız. Bu bağlamda iş birliğimizi her zaman en güçlü tutmak gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Koç da ziyaretinden dolayı İmamoğlu’na teşekkürlerini sunarak, şu ifadeleri kullandı:

"Bir seçim dönemine daha giriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi, inşallah bu seçim hem ülkemiz için hem İstanbul'umuz için hem de Kadıköy'ümüz için hayırlı uğurlu olur. Bir demokrasi şöleni içinde geçer. Ülkemize yakışır bir seçim olur. Seçim sonuçları da hayırlı uğurlu olur diyorum. Biliyorsunuz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak; gerek valiliğimizde, gerek belediyelerimizle, spor konularımıza yakın çalışıyoruz, iş birliği yapıyoruz. Biz, spor konusunda her türlü iş birliğine açığız. Tabii sizle bir konuda yarışıyoruz Sayın Başkan. Biz, olimpiyatlara en çok sporcuyu yollayan kulüp olmakla iftihar ediyoruz. Geçen olimpiyatlarda aşağı yukarı yüzde 22’lik bir kotaya tekabül etti Fenerbahçeli sporcular. Ama engelli oyuncuları eklediğimiz zaman, siz en çok sporcuyu yolluyorsunuz. Orada da aramızda böyle bir yarış var. İnşallah İstanbul'un olimpiyat hazırlıkları da hem devletimizin hem belediyemizin liderliğinde muvaffak olacak bir hedef olur. İstanbul'da da çok çok yakışır. Herhalde dünyada da ilk defa olimpiyatlar iki kıtada aynı anda yapılacaktır. Onun için de sizlere, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

KRAVAT DETAYI

İBB Başkanı ve Fenerbahçe Başkanı toplantının ardından kameraların karşısına geçti. İmamoğlu'nun sarı-lacivert kravatı dikkat çekti. Ali Koç ise İmamoğlu'na "34 Ekrem İmamoğlu" numaralı Cumhuriyetin 100. yılı için özel üretilmiş Fenerbahçe formasını takdim etti.

whatsapp-image-2024-03-01-at-11-45-48.jpeg

"İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRECEĞİZ"

İmamoğlu, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve kulüp yönetimini ziyaret ettik. Bu dönem spor kulüplerimizle güçlü bir iletişim kurduk, şehrimizin sportif olanakları ve organizasyonları için bu iş birliğini daha da güçlendireceğiz."

whatsapp-image-2024-03-01-at-11-45-54.jpeg

ghkoh96w0aaufmy.jpeg

whatsapp-image-2024-03-01-at-11-46-01.jpeg

whatsapp-image-2024-03-01-at-11-45-58.jpeg

whatsapp-image-2024-03-01-at-11-45-57.jpeg