Evinde haç çıktı. Kadın katili için cenaze töreni düzenlenmedi

Evinde haç çıktı. Kadın katili için cenaze töreni düzenlenmedi
İstanbul'da iki kadını feci şekilde öldürdükten sonra surlardan atlayan Semih Çelik için cenaze töreni düzenlenmedi. Çelik'in evinde çıkan objeler ise dikkat çekti.

İstanbul Fatih’te eski ve yeni sevgililerini öldürdükten sonra Edirnekapı surlarından atlayarak intihar eden Semih Çelik'in cenaze töreni yapılmadı. 19 Yaşında olan ve kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik’in önce Eyüpsultan’da eski kız arkadaşı 19 yaşındaki Ayşenur Halil’in boğazını keserek öldürdü. Bu olaydan yarım saat sonra Eyüpsultan’daki okul arkadaşı İkbal Uzuner’in evine giden Çelik burada genç kızı öldürdükten Edirnekapı surlarına çıktı. Daha sonra da aşağı atladı.

İki genç kızın cenazeleri bugün aileleri tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

BABASI CENAZE TÖRENİ İSTEMEDİ

Öte yandan iki kadını öldüren Semih Çelik'le ilgili olarak ailesi cenaze töreni düzenlemedi. Semih Çelik'in babası tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Çelik'in cenazesi Kilyos Mezarlığı'na götürülerek defnedildi. Cenazenin sadece üç kişi ile kaldırıldığı ortaya çıktı.

whatsapp-image-2024-10-05-at-18-45-54-001.jpeg

EVİNDEN ÇIKAN OBJELER DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan polis tarafından Semih Çelik'in evinde arama yapıldı. İsa heykeli, hac işareti, hristiyanlığı simgeleyen semboller gibi birçok görsel ve resimlerin olduğu öğrenildi.

Kaynak:halktv.com.tr