İki Bardak Meyve Suyu İçin Turistlerden 1200 TL Aldı! Dolandırıldığını Anlayan Turistler Polisin Yolunu Tuttu

İki Bardak Meyve Suyu İçin Turistlerden 1200 TL Aldı! Dolandırıldığını Anlayan Turistler Polisin Yolunu Tuttu
Türkiye'nin turizm cenneti Antalya'da skandal bir olay yaşandı. Dondurma ve nar suyu satan bir işletmeci, iki adet nar suyu için turistlerden tam 1200 TL alarak büyük bir şok yaşattı. Dolandırıldığını anlayan turistler polise başvurdu.

Turizm kenti Antalya'da turistlere şok dolandırıcılık! Bir işletmeci iki bardak nar suyu için turistlerden 1200 TL aldı. Turistler dolandırıldıklarını anlayınca polise başvurmak zorunda kaldı.

Dolandırıldıklarını anlayan turistler, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen zabıta ve polis ekipleri, işletmeciyi suç üstü yakaladı. İşletmeci, turistlerden aldığı fazla parayı iade etmek zorunda kaldı.

ki-bardak-meyve-suyu-icin-turistlerden-1200-tl-aldi-dolandirildigini-anlayan-turistler-polisin-yolunu-tuttu.jpg

Polis ekipleri, işletmeciyi uyardı ve benzer olayların tekrarlanmaması konusunda kesin tavsiyelerde bulundu.

Bu olayın ortaya çıkmasıyla birlikte, Antalya'da turistlere yönelik yapılan bazı uygulamaların yeniden gündeme gelmesi kaçınılmaz oldu.