İçişleri Bakanı lüks villaya düzenlenen operasyonda yaralanan polisi ziyaret etti

İçişleri Bakanı lüks villaya düzenlenen operasyonda yaralanan polisi ziyaret etti
Tuzla'da düzenlenen operasyonda açılan ateş sonucu bir polis memuru yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Yerlikaya yaralı polis Adem Köş'ü hastanede ziyaret etti.

Tuzla Tepeören Villaları'nda 3 Ekim'de dolandırıcılık suçundan aranan bir şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda çatışma çıktı. Polis ekiplerinin eve girişi sırasında içeriden ateş açılması sonucu bir polis memuru Adem Köş yaralandı. Yaralı polis, Marmara Üniversitesi Pendik Hastanesine kaldırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, operasyonun saat 17.00 sıralarında başladığı ve içerideki şüphelilerden E.E.'nin ölü ele geçirildiği belirtildi. E.E.'nin kasten öldürme dahil 10 suçtan arandığı, gözaltına alınan Ç.G.'nin ise ateşli silahlar kanununa muhalefetten, F.İ.'nin ise dolandırıcılık suçundan arandığı bildirildi.

Olay yerinde yapılan aramada, 1 otomatik tabanca, 2 adet 9 mm tabanca, çok sayıda fişek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayda 2 şüpheli yakalandı.

ALİ YERLİKAYA'DAN ZİYARET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonda yaralanan Polis Memuru Adem Köş'ü hastanede ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, ziyaretini X hesabından şöyle duyurdu:

gzmbqfkxuaabjy1.jpeg

Polis Memurumuz Adem Köş 3 Ekim 2024 Perşembe günü Tuzla’da düzenlenen bir operasyonda açılan ateş sonucu ağır yaralanmıştı.

Adem kardeşimi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettim. Çok şükür doktorları durumunun iyiye gittiğini, bir müddet daha yoğun bakım ünitesinde kalacağını, planladıkları bir operasyon olmadığını söylediler.

Rabbim Adem’imizi evladına, eşine, ailesine ve vatanımıza bağışladı.

Kahraman mesai arkadaşıma acil şifalar diliyorum.

Gece gündüz demeden canları pahasına görev yapan tüm polislerimize teşekkür ediyorum. Allah ayaklarıma taş değdirmesin.

screenshot-2024-10-06-at-12-19-58-4-xte-ali-yerlikaya-polis-memurumuz-adem-kos-3-ekim-2024-persembe-gunu-tuzlada-duzenlenen-bir-operasyonda-acilan-ates-sonucu-agir-yaralanmisti-adem-kardesimi-tedavi-gordugu-hastanede-zi.png

Kaynak:halktv.com.tr