İçinde 4 milyon TL olan kasayı çaldılar

Fatih’te bir işyerine girerek, içinde yaklaşık 4 milyon TL değerinde döviz bulunan kasayı çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin güvenlik kamerasında kasayı yerde sürükleyerek çaldıkları görüldü.

İstanbul'un Fatih ilçesi Katip Kasım Mahallesi Asker sokak üzerindeki bir kargo şirketinde 28 Kasım’da meydana geldi. Sabah işyerini açan E.Y., içerisinde yaklaşık 4 milyon TL değerinde döviz olan kasanın yerinde olmadığını görerek polise haber verdi.

istanbul-fatihte-icinde-4-milyon-lira-454588-134220.jpg

Hırsızları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Ekipler, kimlikleri tespit edilen şüpheliler 24 yaşındaki Bahaddin G. ile 22 yaşındaki Adem K.’yi gözaltına aldı.

istanbul-fatihte-icinde-4-milyon-lira-454590-134220.jpg

Şüphelilerin üzerinde 1 ruhsatsız tabanca ve buna ait 44 mermi ele geçirildi. Daha önce de suç kayıtları olduğu tespit edilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

istanbul-fatihte-icinde-4-milyon-lira-454589-134220.jpg

HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Şüphelilerin işyerinden kasayı çaldıkları anlar, işyerindeki ve çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, gece saatlerinde işyerine giren şüphelilerin bir süre arama yaptıktan sonra ofis kısmında kasayı bulmaları ve sürükleyerek işyerinden çıkardıkları kasayı geldikleri otomobilin bagajına yükleyerek kaçtıkları anlar yer alıyor.

istanbul-fatihte-icinde-4-milyon-lira-454591-134220.jpg

istanbul-fatihte-icinde-4-milyon-lira-454592-134220.jpg

istanbul-fatihte-icinde-4-milyon-lira-454593-134220.jpg

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)