İbrahim Zarap'ın tutukluluğunun devamına karar verildi

İbrahim Zarap'ın tutukluluğunun devamına karar verildi
Samsun’un Canik ilçesinde beş yaşındaki çocuğunun önünde eski eşi Emriye Metegül’e şiddet uygulayan İbrahim Zarap’ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi. Mahkeme İbrahim Zarap’ın tutukluluğunun sürmesine karar verdi.

Samsun’un Canik ilçesinde beş yaşındaki çocuğunun önünde eski eşi Emriye Metegül’e şiddet uygulayan İbrahim Zarap’ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi. Mahkeme İbrahim Zarap’ın tutukluluğunun sürmesine karar verdi. Dosyanın yeniden Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletildiği, iddianamenin kısa sürede tamamlanmasının beklendiği kaydedildi.

6 Mart'ta, İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızlarını teslim etmek için 3 sene önce boşandığı Emriye Metegül ile ilçe meydanında bir araya geldi. Zarap, burada eski eşine şiddet uyguladı. Zarap'ın, yere yığılan Metegül'ü darp ettiği anlar, çevredeki evlerden birinde yaşayan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Vatandaşların müdahale ettiği İbrahim Zarap, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emriye Metegül ise ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Adliyeye sevk edilen İbrahim Zarap, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Yüzüne ve başına aldığı darbeler nedeniyle tanınmaz hale gelen Emriye Metegül, 11 Mart'ta tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Etiketler :