Hulusi Akar: TSK’nın her türlü hazırlığı tamamdır

Hulusi Akar: TSK’nın her türlü hazırlığı tamamdır
Milli Savunma Bakanı Akar Fırat'ın doğusuna yapılması planlanan operasyon için "Türk Silahlı Kuvvetleri kendisine düşen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı, her türlü hazırlığı tamamdır

Milli Savunma Bakanı Akar Fırat'ın doğusuna yapılması planlanan operasyon için "Türk Silahlı Kuvvetleri kendisine düşen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı, her türlü hazırlığı tamamdır. Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç'te de Fırat'ın doğusunda da gerekli faaliyetler, görevler yerine getirilecektir" dedi.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: “Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kendisine düşen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı, her türlü hazırlığı tamamdır. Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç’te de Fırat’ın doğusunda da gerekli faaliyetler, görevler yerine getirilecektir. Bazı hainler olayları saptırıyor, ‘Kürtler, Araplar’ diyor, yanlış adresler gösteriyor. TSK’nın tek hedefi teröristlerdir.” dedi.

Akar Erbil’deki üs bölgesine yönelik provokasyonlarla ilgili olara da “Erbil yönetiminin zamanında ve kapsamlı tepkisi, aldığı tedbirler, tarafımızdan memnuniyetle karşılanmıştır” dedi.

Etiketler :