Gülseren Onanç: Özdemir Erdoğan, iki yüzlü bir sanatçı

Sanatçı Özdemir Erdoğan'ın İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamalara, Ses Eşitlik ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Gülseren Onanç, "Özdemir Erdoğan deyince gerçekten geçmişten gelen o iki yüzlü ve riyakar bir sanatçı... dedi.

Halk TV'de yayınlanan gazeteci İpek Özbey'in sunduğu 'Gündem Özel' programına konuk olan Ses Eşitlik ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Gülseren Onanç, sanatçı Özdemir Erdoğan'ın İstanbul Sözleşmesi'ne ilişkin yaptığı açıklamalara yorum yaptı.

Gülseren Onanç, "Özdemir Erdoğan deyince gerçekten geçmişten gelen o iki yüzlü ve riyakar bir sanatçı..." ifadelerini kullandı.

Gazeteci İpek Özbey'in Gülseren Onanç'a, "Özdemir Erdoğan'ın sözleri için ne diyorsunuz?" sorusu üzerine Onanç şunları söyledi;

"Bana göre bu açıklama meczup. Ayrıca Özdemir Erdoğan, ben Amerika'da okurken şarkılarını çok beğenirdik. Ben o zamanlar Türk Öğrenci Derneği'nin başkanıydım. Kendisini Amerika'ya davet ettik. Öyle bir turne yaptık ki orada tüm öğrenci birlikleri büyük bir organizasyon gerçekleştirdik.

Buradan gitmeden önce ben kendisine demiştim ki; size yol masraflarınızı ve kalacak yerinizin ücretini vereceğiz. Oğlu ve kızı var grubun içinde toplam 5 kişiler. 
'Tamam olur mu biz ister miyiz öyle şey siz de öğrencisiniz' dedi.

Sonra, Özdemir Erdoğan, New York'a iniyor. Arkadaşlar beni aradı, 'konsere çıkmadan önce para istiyor diye' Biz bütün her şeyi ayarlamışız ve bizim bütçemizin içerisinde sanatçıya ödeyecek para yok, bize bunu dayatan bir kişiden söz ediyoruz. 

Özdemir Erdoğan deyince gerçekten geçmişten gelen o iki yüzlü, riyakar bir sanatçı..
Şimdi böyle bir insan bana ne dese geçmez etkilemez"

 

Etiketler :