Gülşen'in 'Çorabını çek başkan geliyor' diyen sunucuya verdiği cevap yeniden gündemde

4 ay önce konserinde imam hatipliler hakkındaki ifadeleri nedeniyle hedef haline getirilen ve tutuklanan Gülşen'in 2018 yılında gerçekleştirdiği Ordu konserinde kendisine 'Çorabını çek başkan geliyor' diyen sunucuya verdiği yanıt yeniden gündem oldu.

4 ay önce İstanbul'da verdiği konserde imam hatipler ile ilgili ifadeleri nedeniyle önce troller tarafından hedef gösterilen ve ardından hakkında soruşturma başlatılan Gülşen, evinde gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne götürülen şarkıcının 4 yıl önceki bir videosu yeniden gündem oldu.

'Çorabını çek' diyen sunucuya tepki

2018'in Temmuz ayında memleketi Ordu'da konser veren Gülşen, kendisini "Çorabını çek, başkan sahneye geliyor" diyen erkek sunucuya tepki göstermişti. Konserinde sunucuya tepki gösteren şarkıcı, "Pardon siz ne dediniz bir daha sesli bir şekilde tekrarlar mısınız, şaka yaptıysanız şaka kaldırmak kadar samimiyetimiz yok" demişti. Dönemin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yıldırım’ın çiçek vermek için sahneye çıkmasının ardından tepkisine devam eden Gülşen, "Bana çorabını çek diyen şuursuz sunucuları buraya çıkartmayacağınıza inanıyorum böyle sunucular yakışmıyor Ordu'ya" şeklinde konuşmuştu.