Gelecek Partisi'nden çok konuşulacak Devlet Bahçeli videosu: Serok?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Diyarbakır'da atılan 'Biji Serok Erdoğan' sloganları, başbakanlığı döneminde Ahmet Davutoğlu için de atılmıştı. Gelecek Partisi, o dönem Davutoğlu'nu eleştiren Bahçeli'nin, Erdoğan'a karşı sessiz kalmasına videolu gönderme yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'da AKP Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştuğu sırada partililer "Biji Serok Erdoğan" (Yaşasın Başkan Erdoğan) sloganı attı. Başbakan olduğu dönemde Ahmet Davutoğlu için de atılan 'Biji Serok Ahmet' sloganı Devlet Bahçeli tarafından eleştirilmişti. 

Aynı olay karşısında Davutoğlu'nu eleştiren Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

Resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan bir video yayınlayan Gelecek Partisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sessizliğini tiye aldı.

 

Ne olmuştu?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu eleştirdiği konuşmalarında 'Serok Ahmet' diye hitap ediyordu. Davutoğlu da her seferinde 'serok' denmesinden rahatsız olmadığını dile getiriyordu.

Davutoğlu, başbakanlık döneminde Diyarbakır mitinginde atılan 'Serok Ahmet' sloganlarına için de "Birileri beğenmese de ben serok demenizi beğeniyorum" karşılığını vererek "Ser çava, Ser sera" (Başım gözüm üstüne) demişti.

 

Etiketler :