FETÖ’den hükümlü iki firari Hatay’da yakalandı

FETÖ’den hükümlü iki firari Hatay’da yakalandı
Hatay'da, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki firari, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve firari olarak aranan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı.

İKİ HÜKÜMLÜ FİRARİ YAKALANDI

Yürütülen çalışmalar neticesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan iki kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

4 YIL 2 AY CEZASIYLA ARANIYORDU

Operasyon kapsamında, FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.T. isimli şüpheli, polis tarafından yakalandı. Hükümlünün bir süredir Hatay bölgesinde gizlendiği değerlendiriliyordu.

2 YIL 1 AY CEZALI FİRARİ DE YAKALANDI

Ekiplerin aynı operasyonel çalışmaları sırasında, yine aynı suçtan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan S.K. da yakalanarak gözaltına alındı. Her iki şüphelinin de FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında haklarında hapis cezası kararı bulunuyordu.

CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİLER

Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki FETÖ/PDY hükümlüsü, adli makamlara sevk edilmelerinin ardından kesinleşmiş hapis cezalarını çekmek üzere cezaevine teslim edildi.

(DHA)

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi