Fayans Dükkanından Holding Sahipliğine! Fenomenin Savunması: Altın Bozdurdum, Mısır'daki Paşa Dedemden Miras Kaldı...

Fayans Dükkanından Holding Sahipliğine! Fenomenin Savunması: Altın Bozdurdum, Mısır'daki Paşa Dedemden Miras Kaldı...
Dilan Polat ve Engin Polat'la başlayan fenomenler operasyonu sürüyor. Takipçilerin radarına takılan son isim, evhanımıyken parfüm markası sahibi olan Tülay Erkan. Hollanda'da yaşayan Tülay Erkan ve fayans ustasıyken holding sahibi olan eşi gündemde...

Sosyal medyada 'Şampiyonlar Ligi masası' olarak adlandırılan fenomenlerin dışında lüks hayatları dikkat çeken isimler de araştırılmaya devam ediyor. Ev hanımıyken kendisine ait bir parfüm markası kuran Tülay Erkan ve eşi de yakın markajda. Fayans ustası olan kocasının holding sahibi olduğu Tülay Erkan'ın Hollanda'daki şatafatlı hayatı gündem oldu.

tulay-erkan.jpg

Hollanda'da yaşayan ve sosyal medyada 2 milyona yaklaşan bir takipçi kitlesi bulunan Tülay Erkan lüks hayatı nedeniyle dikkatleri üzerine çekti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Dilan-Engin Polat soruşturması sonrası sosyal medya fenomenlerini yakın takibe aldı.

600’e yakın sosyal medya fenomenin kapsamlı bir şekilde araştırılacağı açıklandı.
Son olarak gündeme gelen isim Tülay Erkan oldu.

tulay-erkan1.jpg

Eğlenceli içerikleriyle tanınan sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, Tülay Erkan hakkında "2019'da sadece kocasının küçük bir fayans dükkanı olan Tülay Erkan, bir anda 'Şampiyonlar Ligi' masasıyla görüştükten sonra umre ziyareti yapıyor, güzellik sektörüne giriyor, Dubai ve Gürcistan'a gidiyor. Anlayacağınız milli görevlerini tamamlıyor" şeklinde konuştu.

fenomen.jpg

Sosyal medyada 'Şampiyonlar Ligi masası' olarak adlandırılan fenomenler gibi hayatının bir anda değiştiği iddia edilen Erkan kara para aklama imalarını iftira olarak nitelendirdi. Sosyal medyadan yaptığı açıklamasında hakkındaki iddiaları reddeden Erkan, "Tamam iftira atıyorsunuz ama güzel atın. Gürcistan'ın G'sini bilmem. Eşimin fayans dükkanı hiçbir zaman olmadı eşim kendisi fayansçıydı. Burada holding açmak kolay. Kilolarca altın bozdurdum. Mısır'daki paşa dedemden miras kaldı" dedi.

tulay-erkan2.jpg

Televizyon kanallarının dikkatini çekmeden önce Dilan ve Engin Polat çiftinin davasını takip ettiğini söyleyen Erkan, yeni yaptırdığı villası için 'tulayerkan_yeni_insaati' kullanıcı adıyla bir hesap dahi açtı. Evine yaptırdığı 5-6 metrelik Brezilya'dan özel olarak getirilen kapısı çok konuşulan Erkan, "O uzun kapı var ya bayağı laf olan gündem olan kapı. Yanının camı takılacak. Neymişim ben? Burada ev yaptırmak Türkiye'deki gibi değil. Biz hazır villa almadık. Burada ipotek var kredi ile alınmış bir şey" dedi.

ozlem-gurses.jpg

Gazeteci Özlem Gürses de, sosyal medyada merak konusu olan Tülay Erkan hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Eğer bu kişi kara para aklıyorsa normal şartlarda 1 liraya mâl edeceği ürünü 100 liraya mâl etmesi lazım ki aradaki 99 lirayı sisteme dahil edebilsin. Tülay Erkan ve eşinin fayans dükkanları kapandıktan sonra holding kurmaları dikkate değer. Bu önemli bir başarı hikayesi. Kimsenin başarısı veya parasında gözümüz yok ama bunu neden bizim evlatlarımız yapamıyor?"