Fatih Terim'in aile dostu da olan Nur Erkasap'a da dava açıldı!

Fatih Terim'in aile dostu da olan Nur Erkasap'a da dava açıldı!
Fatih Terim’in parasal işlerini de takip eden Nur Erkasap hakkında da dolandırıcılık suçlaması ile dava açıldı. Dosyada, pırlanta işi yapan Ömer Kahraman ve mimarlık firması sahibi Mert Zeydanlı’nın yanı sıra Fatih Terim’in eski damadı Volkan Bahçekapılı da şikâyetçi konumda. Savcılık, Nur Erkasap’ın bilerek ve isteyerek Seçil Erzan’ın dolandırıcılık sistemine dahil olduğu görüşünde.

Halktv.com.tr/ÖZEL

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede, aynı zamanda Fatih Terim’in aile dostu da olan Nur Erkasap ile Seçil Erzan’a yönelik yeni bir dava açıldı. İddianamede şikâyetçi konumda 3 kişi yer alıyor.

‘PIRLANTA ÖMER’ 6 MİLYON TL KAPTIRDI!

Çorlu’da pırlanta işi yapan ve ‘Pırlanta Ömer’ olarak bilinen Ömer Kahraman, Nur Erkasap’ın 5 milyon 884 bin TL para gönderdi. Erkasap bu parayı bankadan çekerek Seçil Erzan’a teslim etti. Kahraman, anılan paradan 250 bin dolar aldığını kalan parasını alamadığını belirterek şikâyetçi oldu.

‘DOLAR DOLU ÇANTAYI TAŞIYAMADIM’

Şikâyetçi konumda olan bir diğer isim ise Mert Zeydanlı. Mimarlık firması sahibi Zeydanlı, Nur Erkasap ve Seçil Erzan’ın bir arada olduğu esnada bu kişilere 2 milyon dolar teslim etti. Zeydanlı, ilk etapta 1 milyon 525 bin doları valiz içinde teslim ettiğini belirterek, çantanın ağırlığına işaret ederek “Ben bile üst kata çıkarırken zorlandım” dedi. Zeydanlı, içi dolar dolu çantayı Erzan’ın yönlendirmesi ile bir araca koyduğunu belirtti.

db538fe9-b257-40c4-b559-6ec30eb5a8f6-001.jpg
Dolandırılan çok sayıda kişinin prası Nur Erkasap'ın hesabına geldi.

TERİM’İN ESKİ DAMADI DA ŞİKÂYETÇİ

Dosyada şikâyetçi olan bir diğer isim ise Terim’in kızı Fulya Terim ile geçen aylarda boşanan Volkan Bahçekapılı oldu. Volkan Bahçekapılı, kuzeni Emre Belözoğlu’nun parasını Erzan’a aktaran isim olarak biliniyor. Bahçekapılı, anılan paranın bir kısmını doğrudan Nur Erkasap’ın hesabına gönderdi.

‘ERKASAP, ERZAN’IN NE YAPTIĞINI BİLİYORDU’

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Nur Erkasap, kendisinin de mağdur olduğunu belirterek Erzan’a toplamda 500 bin dolar verdiğini kaydetti. Dosyada müşteki şüpheli olarak yer alan Nur Erkasap için, “Seçil Erzan’ın kurduğu dolandırıcılık sistemine bilerek ve isteyerek dahil oldu” denildi.

Kaynak:halktv.com.tr