Fatih Cami Saldırganının Tüyler Ürperten Savunması!

Fatih Cami İmamı Galip Usta ve cami cemaatinden birini bıçaklayan Ö.S'nin mahkemede tüyler ürperten bir savunma yaptı.

İstanbul'da Fatih Camii'nde 8 Ocak'ta Ö.S. namaz sırasında "Ey müslümanlar gaflet uykusundan uyanın" diyerek olay çıkartmaya çalıştığı için camiden uzaklaştırıldı. Camiye geri dönen Ö.S. İmam Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem'i bıçakladı.

"İMAMLAR DİNDEN ÇIKARIYOR"

Kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklanan Ö.S. hakim karşısına çıktı. 34 yıl 6 aya kadar hapisle yargılanan Ö.S. dini bilgileri kitaplardan öğrendiğini iddia edip iç dünyasında sıkıntı yaşamaya başladığını söyledi.

Ö.S. bu süre zarfında imamlar tartıştığını ve onların Müslümanları dinlerinden çıkarttığını öne sürdü. Kendi dünyasında 'ciddi çalkantılar' yaşadığını belirten Ö.S. şöyle devam etti:

"Bursa'da aradığımı bulamadım, çıktım İstanbul'a geldim, belki ferahlarım diye. Ne kadar gezdiğimi hatırlamıyorum. Üzerimde bir hal vardı, kendimde değildim. En son Fatih Camii'nde Kur'an okuyordum. Neden bu vaziyetteyim diye bir kurtuluş arıyordum.


"İÇİMDEKİ O NEFRET AHİR ZAMANIN FİTNESİYLE PATLADI VE OLAN OLDU"

İmam kıyafetli birini gördüm akabinde odaya girdim, sonrasını pek hatırlamıyorum. İçimdeki o nefret, ahir zamanın fitnesiyle patladı ve olan oldu

mam dışında başka kimseye saldırmadım. Kimseden talimat almadım. 40 yaşına geldim şimdiye kadar kimse doğru düzgün dinimi öğretmedi, 40 yaşından sonra Allah nasip etti, içimdeki bu nefreti bir yere yönlendirdim. Bütün taşlar yerine oturduğunda bu olay oldu. Vaziyetimden razıyım. Yüzde yüz aklım yerinde değildi, sadece yaptığım fiili söylüyorum.

Mahkeme Ö.S'nin tutukluluk devam kararı verdi. Dosyayı mütalaasını hazırlaması için savcılığa gönderen mahkeme, duruşmayı erteledi.