Eylem Tok'un Başını Yakan İmza!

İstanbul'da kullandığı ehliyetsiz aracıyla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, ABD'de yakalandı. Eylem Tok ve oğlunun yakalanmasına neden olan şeyin ise bir 'imza ' olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da 1 Mart'ta 17 yaşındaki Timur Cihantimur, kullandığı ehliyetsiz araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden oldu. Yazar Eylem Tok ve ünlü estetisyen Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur'un kazayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Eylem Tok 17 yaşındaki oğluyla birlikte ABD'ye kaçtı.

Eylem Tok ve oğlunun yakalanışı gündeme bomba gibi düştü. Boston'da çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan ikilinin nasıl yakalandığı ise ortaya çıktı.

eylem-tok.jpg

EYLEM TOK'UN BAŞINI YAKAN İMZA!

TRT Haber'de yer alan habere göre ikili ABD'de sürekli yer değiştiriyorlardı. 20 gün önce ABD'nin Boston eyaletindeki Jamaica isimli bölgede ev tuttular. Gayrimenkulu kiralarken de bir sözleşme imzaladılar.

Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol Daire Başkanlığı ve Türkiye'nin ABD Büyükelçiliği'ndeki Güvenlik Ateşeliği, firari anne ve oğulun yerlerini tespit etti. İlk etapta İnterpol yetkililerine, akabinde de Boston Polisine zanlıların bilgileri iletildi. ABD'nin doğu yakası zaman dilimine göre 14 Haziran 09.30'da Eylem Tok ve oğlu T.C.'nin yaşadıkları yere baskın düzenlendi. Herhangi bir direnç göstermeyen 2 isim gözaltına alındı. Panikleyen T.C.'yi annesi sakinleştirdi. Gözaltı esnasında Eylem Tok bazı telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

eylem-tok-2.jpg

EVDE 5 BİN DOLAR BULUNDU

Evde yapılan aramada bulunan 5000 dolar ise tutanağa geçirildi. Şüpheliler polis merkezine götürülürken ABD'li avukatlar da kısa sürede polis merkezine geldi.