Berlin'de Gergin Anlar! Ergin Ataman ve Fenerbahçe Taraftarları Küfürleşti

Berlin'de Gergin Anlar! Ergin Ataman ve Fenerbahçe Taraftarları Küfürleşti
Berlin'de oynanacak Euroleague Final Four maçı öncesi, Fenerbahçeli taraftarlar ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman arasında gergin anlar yaşandı. Ataman, Fenerbahçe taraftarı ile küfürlü tartışmaya girdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, Berlin'de oynanacak Euroleague Final Four maçı öncesinde Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman ile tartıştı.

24 Mayıs Pazar günü, Almanya'nın Berlin şehrinde karşılaşacak Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos, Euroleague Final Four final bileti için kozlarını paylaşacak.

Yunan ekibi Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, Türkiye'de görev yaptığı dönemde de yıldızının barışmadığı Fenerbahçe taraftarı ile karşı karşıya geldi.

Zorlu maç için Berlin'deki oteline ulaşan Yunan ekibi otele giriş yaptığı sırada, çevrede bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, Ataman'a "Doping yapsana, doping yapsana, Ergin Ataman, doping yapsana" tezahüratı yaptı.

Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın da başantrenörlüğünü yapan Ataman, kendisine yönelik tezahüratlar sonrası Fenerbahçeli taraftarlara küfür ederek karşılık verdi.

Ataman, otele giriş yaparken "Has.... lan", "S.... lan" diye bağıran Ataman, üzerine yürüyen taraftarları görünce "Where is the security?" (Güvenlik nerede?) diyerek otel görevlilerine kızdı.

Panathinaikos yetkilileri araya girerek olayların büyümesini engellerken, Yunan takımının sporcuları da Fenerbahçeli taraftarlara tepki gösterdi.

BERLİN'DE DEV KAPIŞMA

Berlin'de 24-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Final Four'da Fenerbahçe Beko'nun rakipleri, İspanya'dan Real Madrid, Yunanistan'dan ise Panathinaikos ve Olympiakos olacak.

Fenerbahçe Beko, organizasyondaki ilk maçını 24 Mayıs Cuma günü TSİ 19.00'da Ergin Ataman'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ile oynayacak.

POLİS TARAFINDAN TARTAKLANDIM

Ergin Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Konaklayacağımız otele girerken ilk önce Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradım. Daha sonra ailemle asansöre binerken bizi koruması gereken polisin beni itmesi sonucunda yere düştüm. Beni tartakladı. Bu olayın görüntüleri ve şahitleri var. Cumhurbaşkanlığımıza, Dışişleri Bakanlığımıza ve Berlin Büyükelçiliğimize haber verdik. Sağ olsun ilgileniyorlar. Şu an lobide bekliyoruz. Odaya çıkmamıza izin vermiyorlar." ifadelerini kullandı.

Etiketler :