Erdoğan: 'Yerel seçimler dönmemiz gereken son viraj'

Erdoğan: 'Yerel seçimler dönmemiz gereken son viraj'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da konuşuyor. Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için, "Dönmemiz gereken son viraj, aşmamız gereken son engel" açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

— Emniyet'ten aldığım rakam 26 bin, 26 bin Giresunlu kardeşimle burada bütünleştik. Rabbim 31 Mart'ta bize sandıkları nasıl patlattığımızı göstersin. Takip edeceğiz. 31 Mart'ta Giresun'dan kararlı bir şekilde iradesine, partisine, kadrosuna sahip çıkmasını bekliyoruz. Önümüzdeki yerel seçimler dönmemiz gereken son viraj, aşmamız gereken son engel

— Kardeşlerim, AK Parti'yi siz kurdunuz. Tabelasını siz açtınız, bugünlere siz taşıdınız. 17 senedir büyük ve güçlü Türkiye yolculuğunda bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bizler de sizlerin desteğiyle Giresun'u zirvelere taşıdık. Türkiye'yi başarıdan başarıya koşturduk. Pek çok projeyi, yatırımı gerçeğe dönüştürdük. Laf değil, iş yaptık.

— 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri' dedik, iş ürettik. Muhalefetin engelleri karşısında yılmadık, yıkılmadık. Hizmet aşkından bir an olsun taviz vermedik. Bizden önce 79 senede yapılandan kat be kat fazlasını 17 senede hayata geçirdik.

— Çıkmış Bay Kemal ne diyor: 'Bunlar şimdi gene IMF'den borç alırlar.' Bay Kemal IMF'nin kapısına siz gittiniz siz. Oralardan borcu siz aldınız. Partinizin adı başkaydı, falan, bırakın bu işleri. Biz kargayı sesinden anlarız sesinden.

'HEPİNİZ MAŞALLAH UÇAKLARLA GİDİYORSUNUZ'

— Dünyada şu anda milli gelire oranla en fazla insani yardım yapan bir Türkiye var. Milli gelire oranla en büyük yardımı yapan biziz. Ekonomisini 3.5 kat büyütmüş, kişi başına gelirini 11 bin dolara çıkmış, ihracatta her sene rekora koşan bir Türkiye var.

— Hava yolunu halkın yolu yaptık. Artık hepiniz maşallah uçaklarla gidiyorsunuz.

— Bizdeki kimi siyasi partiler hükümetin attığı her adıma karşı çıkmayı muhalefet etmek sanıyor.

Etiketler :