Erdoğan için 'Bize Allah gibi geliyor' demişti: Mehmet Ağar'ın oğlu Zülfü Tolga Ağar'a AKP'de yeni görev

Erdoğan için 'Bize Allah gibi geliyor' demişti: Mehmet Ağar'ın oğlu Zülfü Tolga Ağar'a AKP'de yeni görev
Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu AKP Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'a partide yeni bir görev verildi. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörlüğü görevine getirilen Ağar, Erdoğan için "Bize Allah gibi geliyor" demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı "'Cumhurbaşkanı' denince bize Allah gibi geliyor" ifadeleriyle gündeme gelen AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, parti içinde yükselişini sürdürüyor. 

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu Zülfü Tolga Ağar, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörlüğü görevine atandı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörlüğü’ne atanan Milletvekilimiz Sn. Zülfü Tolga Ağar’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Teşkilatımıza hayırlı olsun" dedi.

ekran-resmi-2021-05-03-10-10-38.png

'Bize Allah gibi geliyor' demişti

Ağar, 2019 yılında bir gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığ'a geldi. Miting için ayakta bekliyoruz, protokol dizildi, tek tek tokalaştı, sıra bana geldi, yüzüme bakıp güldü, ben de niye gülüyor diye düşündüm. ‘Evladım senin bıyıklar uzamıyor mu?’ diye sordu. Cumhurbaşkanı denince bize, acayip, çok korkunç bir şey, Allah gibi geliyor, ben de, ‘Efendim saat 4'e kadar uzar. Hiç merak etmeyin dedim’ yanağımı okşadı" demişti.