Egemen Bağış'ın Kızına THY'den Özel Muamele

Egemen Bağış'ın Kızına THY'den Özel Muamele
Eski bakan ve büyükelçi Egemen Bağış'ın kızı, üniformalarıyla poz vermeleri yasak olan THY personeliyle fotoğraf çektirdi.

Türkiye’nin Prag Büyükelçisi ve eski bakan Egemen Bağış’ın kızı Ecehan Bağış’ın Türk Hava Yolları seyahatlerinde özel muamele gördüğü ortaya çıktı.

Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Prag Büyükelçisi Egemen Bağış'ın kızı, Türk Hava Yolları tarafından özel olarak karşılandı ve Prag'tan ABD'ye seyahat ederken özel bir pasta sunuldu.

Politikyol'da yer alan habere göre, Bağış'ın kızı Ecehan Bağış'ın Güney Türk Amerikan Ticaret Odası'nın (TACCS) İcra Ofisi Direktörü olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle ailesiyle birlikte Prag'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındılar. Zaman zaman ailesini Prag'a ziyaret eden Bağış, bu seyahatlerinde Türk Hava Yolları'nı tercih etti.

7 Ocak 2023 tarihinde İstanbul'dan ABD'ye gittiğinde yine THY'yi tercih etti. Bağış'a bu seyahatinde THY tarafından özel pasta hazırlandı. Pastayı Türk Hava Yolları'nın kabin görevlileri ve kabin amiri ikram ederken, kabin görevlileri Ecehan Bağış ile bu anları fotoğrafladılar ve kayıt altına aldılar. Bu anlar daha sonra Bağış tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Bağış’ın paylaştığı fotoğraflar arasında kendisine özel hazırlanan bir de not yer aldı. İyi bir yolculuk dileğinin iletildiği notta THY Kabin Hizmetleri Başkanı Özlem Öncel’in imzası yer aldı.

Etiketler :