Düğün Gecesi İntihar İddiası: Gelinliği Takılarıyla Hastaneye Kaldırıldı, Gerçek Ortaya Çıktı! Damattan Şok Eden İfade

Düğün Gecesi İntihar İddiası: Gelinliği Takılarıyla Hastaneye Kaldırıldı, Gerçek Ortaya Çıktı! Damattan Şok Eden İfade
İzmir'de yaşayan Sıla Hepşenli isim kadın, kendi düğün gecesinde intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Üzerinde gelinliği ve takılarıyla hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan sır olayda gerçek ortaya çıktı. Damadın ifadesi ise şok etti.

İzmir Buca'da Sıla Hepşenli isimli kadının düğün gecesinde ilaç içerek intihar ettiği ileri sürülmüştü. Hepşenli, gelinliği ve takılarıyla apar topar hastaneye kaldırıldı. İlaç içtiği iddia edilen Hepşenli, yoğun bakıma alındı.

dugun-gecesi-intihar-iddiasi-gelinligi-takilariyla-hastaneye-kaldirild-gercek-ortaya-cikti-damattan-sok-eden-ifade1.jpeg

ALKOL SONRASI İLAÇ İÇMİŞ

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre yoğun bakımdan çıkan Sıla Hepşenli, ifadesinde düğünde aldığı aşırı alkol sonrası psikiyatri doktorunun verdiği ilaçları kullandığı için fenalaştığını anlattı. Hepşenli, ilaçların alkolle etkileşime geçmesi sonucu kötü olduğunu, hayatına son vermek gibi bir düşüncesi olmadığını ifade etti.

Taburcu edilen Hepşenli, yaşanan olay nedeniyle nikahı ileri tarihe aldıklarını açıkladı.

dugun-gecesi-intihar-iddiasi-gelinligi-takilariyla-hastaneye-kaldirild-gercek-ortaya-cikti-damattan-sok-eden-ifade.jpeg

DAMAT: TAKSİYE BEN BİNDİRDİM

Damat Emrah Karahanlı ise aralarında bir tartışma olmadığını, misafirlerle ilgilendiği için Sıla Hepşenli'yi taksiye kendisinin bindirip hastaneye gönderdiğini ifade etti.

dugun-gecesi-intihar-iddiasi-gelinligi-takilariyla-hastaneye-kaldirild-gercek-ortaya-cikti-damattan-sok-eden-ifade.jpg