Düğün gecesi eve döndüklerinde damat öyle birşey yaşadı ki soluğu mahkemede aldı

Düğün gecesi eve döndüklerinde damat öyle birşey yaşadı ki soluğu mahkemede aldı
İstanbul'da yaşayan Mehmet İ., sevdiği kadın Halime İ. ile evlendi. Ancak düğün gecesi yaşanan tartışma, çiftin evliliğini başlamadan bitirdi.

Mehmet İ. ile Halime İ., Kağıthane'de yaşayan genç bir çiftti. İkili, yaz aylarında görücü usulü ile evlendi. Düğünleri oldukça güzel geçti ve genç çift, mutlu bir yuva kurmanın hayallerini kurmaya başladı.

Ancak düğün gecesi, çiftin hayatı alt üst oldu. Mehmet İ. ile Halime İ., yaşadıkları eve gittikten sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Mehmet İ., eşi tarafından darp edildi.

Vücudunda darp izleri oluşan Mehmet İ., gece yarısı evi terk etmek zorunda kaldı. Yakınlarda bulunan bir hastaneye giden Mehmet İ., darp raporu aldı.

duu1.webp

Yaşadığı şoku atlatamayan Mehmet İ., Aile Mahkemesi'ne giderek boşanma davası açtı. Boşanma dilekçesinde, şunları söyledi:

"Evlendiğim gün eşim tarafından darp edildim. Evliliğimiz tamamen kâğıt üzerinde kalmıştır. Aramızda geçen sorunlar evliliğimizin devam edemeyeceğini ortaya koymuştur."

Mehmet İ.'nin boşanma davası, Aile Mahkemesi'nde görülecek.

Etiketler :