Dilan Polat'ın Ablası Sıla Doğu Serbest Bırakıldı

Şaşalı yaşamları ile tartışmaların odağında yer alan Dilan Polat son olarak 'vergi kaçakçılığı' ve 'kara para aklama' suçlamasıyla karşı karşıya gelmişti. Bir videoda kokain kullandığını itiraf eden Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ise gözaltına alınmıştı. Engin Polat, Sıla Doğu'nun serbest bırakıldığını açıkladı.

Suçlamalarda adı geçen Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu, sosyal medyada açtığı canlı yayında kokain kullandığını itiraf etti. Doğu, kokain itirafının yanı sıra yayında küfürler savurdu.

100239948-jjjj.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada kokain içtiği itirafında bulundu.

sila-dogu-adli-kontrol-sartiyla-serbest-birakildi-7586-dhaphoto1.jpg

O anlara ait görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Yapılan çalışmaların ardından Sıla Doğu, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

sila-dogu-adli-kontrol-sartiyla-serbest-birakildi-7586-dhaphoto3.jpg

ENGİN POLAT'TAN AÇIKLAMA

Engin Polat, sosyal medya hesabından baldızı Sıla Doğu'nun serbest bırakıldığını açıkladı.

whatsapp-image-2023-10-01-at-15-41-56.jpeg

Doğu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

sila-dogu-adli-kontrol-sartiyla-serbest-birakildi-7586-dhaphoto5.jpg

olum-korkusu-yasayan-sarkici-banu-parlak-basima-16370268-5654-m-001.jpg

Sosyal medyadaki lüks yaşantısını gözler önüne süren ve bir günde 750 bin TL'lik alışveriş yaptığını dile getiren Dilan Polat, hakkındaki suçlamalara "Ülkesini vatanını seven insanlarız" yanıtını vermişti.

dilan.jpeg

Polat, "Ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet" diyerek hakkında çıkan haberlere tepki göstermişti.

Etiketler :