Dikkat! İstanbul'da Yollar Kapalı Trafik Felç

Dikkat! İstanbul'da Yollar Kapalı Trafik Felç
İstanbul'da Bağdat caddesi ve Cemil Topuzlu Caddeleri saat 06:00'dan itibaren kapatılınca sürücüler ara sokaklarda sıkışıp kaldı. Kapalı yolların saat 14:00'de açılacağı belirtiliyor. Bugün Fenerbahçe Stadı'nda saat 19:00'da Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile final maçı oynanacağı için sürücülerin dikkatli olması gerekiyor

İstanbul'da bugün Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği Cadde 10k-21k koşusu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı. Etkinlik 26 Mayıs Pazar günü sabah 08:00'da başladı ve 06:00-14:00 saatleri arasında sahil şeridi ve Bağdat Caddesi Kızıltoprak Işıklar ile Maltepe İDO İskelesi ışıkları arasındaki yollar trafiğe kapalı olacak.

Bu etkinlik kapsamında Caddebostan sahil hattında yaklaşık 5000 koşusever, araçsız ve trafiksiz bir parkurda yarışma imkanı bulacak. Gün boyu DJ performansları ve uzman eğitmenlerin sahne dersleri ile katılımcılar eğlenceli dakikalar geçirecek. Ayrıca, etkinlikte çocuklar için de 500 metre uzunluğunda bir parkurda çocuk koşusu düzenlenecek ve bu koşuya uzman eğitmenler liderlik edecek.

İstanbulluların, özellikle bu bölgelerde yaşayanların ve bu yolları kullanmayı planlayanların alternatif güzergahlar kullanmaları önerilir.

cadde1.jpeg