Demirtaş'tan MHP analizi: AKP'yi adım adım bitiriyor

Demirtaş'tan MHP analizi: AKP'yi adım adım bitiriyor
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter üzerinden paylaşımda buluanrak, MHP lideri Devlet Bahçeli için "Sanırım MHP, son derece akıllıca bir muhalefet taktiğiyle AKP'yi adım adım bitiriyor" şeklinde konuştu.

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya platformu Twitter'da kendi hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı'yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Selahattin Demirtaş, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin son dönemdeki sözlerine dair açıklamalarda bulundu.

Demirtaş, “Sanırım MHP, son derece akıllıca bir muhalefet taktiğiyle AKP'yi adım adım bitiriyor. Bu arada kendileri de bitiyor ama olsun, Türkiye bu fedakarlığı asla (yani bir ay falan) unutmayacak” dedi.

Ne olmuştu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne “terör” iddiasıyla başlatılan ve AKP içerisinde de tartışmalara neden olan teftiş üzerine Devlet Bahçeli sert açıklamalarda bulunmuştu. Bahçeli, grup toplantısındaki konuşmasıyla AKP'li Şamil Tayyar, Bülent Arınç ve Numan Kurtulmuş'u hedef almıştı.