Cüneyt Arkın: Saraylar yapıyoruz niye yurt yapmıyoruz?

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Toplumsal sorunlara duyarlılığıyla da ön plana çıkan Arkın son konuşmalarından birinde, üniversite öğrencilerinin barınma sorunuyla ilgili "Saraylar yapıyoruz niye yurt yapmıyoruz ya?" diyerek tepkisini dile getirmişti.

Yeşilçam’ın usta ismi Cüneyt Arkın, tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında yaşamını yitirdi. Gerçek ismi Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın toplumsal sorunlara duyarlılığıyla da ön plana çıkan bir isimdi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Arkın, gündemdeki sorunlara da değinmişti.

Arkın, üniversite öğrencilerinin barınma sorununa da duyarsız kalmamış ve barınma sorunuyla ilgili olarak “Üniversitedeyken ben de yaşadım bu sorunu. Kaç yıl oldu hâlâ bir şey değişmemiş. İki tane yurt yapmak… Saraylar yapıyoruz niye yurt yapmıyoruz ya?” diyerek tepkisini dile getirmişti.

Cüneyt Arkın'a veda, Yeşilçam'a saygı duruşuCüneyt Arkın'a veda, Yeşilçam'a saygı duruşu

Türk sinemasına iz bırakan Cüneyt Arkın bu karelerde hatırlanacakTürk sinemasına iz bırakan Cüneyt Arkın bu karelerde hatırlanacak

Siyasilerden Cüneyt Arkın için taziye mesajlarıSiyasilerden Cüneyt Arkın için taziye mesajları

Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktıCüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı

Cüneyt Arkın hayatını kaybettiCüneyt Arkın hayatını kaybetti