Cübbeli Ahmet kızının düğününe ilişkin eleştirilere yanıt verdi: Kız düğününü erkek tarafı yapıyor, ben yapmıyorum

Cübbeli Ahmet kızının düğününe ilişkin eleştirilere yanıt verdi: Kız düğününü erkek tarafı yapıyor, ben yapmıyorum
Kızının düğün görüntüleri nedeni ile eleştirilen Cübbeli Ahmet, kendini şöyle savundu: Kız düğününü erkek tarafı yapıyor, ben yapmıyorum. Düğünde erkek tarafı ısrarcı oldu. Ben yapmayın desem yanlış anlaşılırdı...

Cübbeli Ahmet lakaplı Mahmut Ünlü, kızının düğünü için "Düğünü erkek tarafı yapıyor, ben yapmıyorum. Düğünde erkek tarafı ısrarcı oldu. Ben yapmayın desem yanlış anlaşılırdı" dedi.

Mahmut Ünlü, Haber Global'de katıldığını programda eleştirilere neden olan kızının düğününe yine çok konuşulacak bir tarzda açıklık getirdi: 

"Kız düğününü erkek tarafı yapıyor, ben yapmıyorum. Düğünde erkek tarafı ısrarcı oldu. Ben yapmayın desem yanlış anlaşılırdı. İzinler alınmış. Ben iki maske taktım bir köşeye oturdum. Kızının düğününe gitmemek olur mu? Kadınlara haremlik selamlık yapılmış. Oradaki kadınlar çarşaflı kadınlar bunları gazeteye verdiler. Erkek tarafının bize verdiği bilgi salon 3 bin kişilik ve şu kadar kişiye yer veriliyor. Yemek işi de olmadı. İzinler var dendi bu salonun sorumluluğunda. Ben mecbur gideceğim kızımın düğünü."

Etiketler :