Cübbeli Ahmet de TikTok'çu oldu

Cübbeli Ahmet de TikTok'çu oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya devi TikTok'ta hesap açmasının ardından 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de TikTok'çu oldu.

Geçtiğimiz günlerde göz ameliyatı sonrası hastaneden video paylaşan Cübbeli Ahmet bu kez TikTok hesabı açtı ve dua istedi.

Paylaşımda "Cübbeli Hoca, hastâneden taburcu oldu. Şekerden mütevellit bâzı kanamalardan dolayı sol gözü tam düzelmediği halde sağ gözüyle Mahmud Efendi Hazretlerimizin şiirlerini topladığı kitaba çalışmaya devâm ediyor. Sol gözünün tam şifâ bulması ve kanamalar olmaması için sizlerden de duâ bekliyor. Çalışmanın şu anda tashîhine devâm edilen noktasındaki hadîs-i şerîf ve beytin size de birşeyler anlatmasını umuyoruz. Bir de videoya mâşâallâh demeden bakmamanız önemle ricâ edilir!" denildi. "Aksi takdirde..." cümlesi yarım bırakılarak #cubbeliahmethoca #tiktok etiketleri kullanıldı.

Paylaşımda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ameliyat sonrası devam eden göz rahatsızlığına rağmen ders verirken çekilen bir video yayınlandı.