Holding patronu silahlı saldırıya uğramıştı! Cinayetle biten olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı

Holding patronu silahlı saldırıya uğramıştı! Cinayetle biten olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı
İş insanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz’in içinde olduğu aracı kurşunlatmakla suçlanan Önder Küçük bu sabah yapılan operasyonla yakalandı. Cengiz, azmettirici olarak Küçük’ün de adını vermişti. Taraflar arasındaki 30 milyon liralık alacak iddiası ile başlayan husumet sonrası yaşana silahlı saldırıda araç şoförü Muhammet Yaşar yaşamını yitirdi.

Dinçer GÖKÇE

Olay iki hafta önce saat 12.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey gişeler mevkiinde yaşandı. İçinde, Solo Yatırım Gayrimenkul Holding AŞ’nin sahipleri Hakan Cengiz ile eşi Zehra Cengiz’in bulunduğu otomobil, motosikletli saldırganın silahlı saldırısına uğradı.

ŞOFÖR HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda şoför Muhammet Yaşar başından vuruldu. Bağcılar’daki özel bir hastaneye kaldırılan Yaşar yaşamını yitirdi.

İFADESİNDE ADINI VERDİ

Saldırı sonrası polis Cengiz çiftinin ifadelerini aldı. Halktv.com.tr’nin edindiği bilgilere göre, saldırganların hedefinde olduğu değerlendirilen Hakan Cengiz, azmettirici olarak iki kişinin adını verdi. Cengiz’in adını verdiği isimlerden Önder Küçük bu sabah gözaltına alındı. Cengiz’in adını verdiği bir isim olan E. Ç.’nin gözaltına alınıp alınmadığı ise öğrenilemedi.

whatsapp-image-2024-02-15-at-12-24-05.jpeg
Önder Küçük bu sabah gözaltına alındı

30 MİLYONLUK ALACAK İDDİASI

Edinilen bilgilere göre, Hakan Cengiz ile Önder Küçük arasında bir süredir husumet bulunuyordu. Husumetin kaynağında ise, iddiaya göre Küçük’ün bu kişiden 30 milyon liralık alacağı olduğu öne sürülüyor. Bir süredir yaşanan husumet nedeni ile Cengiz’in daha önce darp edildiği de kaydedildi.

whatsapp-image-2024-02-15-at-12-24-42.jpeg
Zehra Cengiz ve Hakan Cengiz çifti silahlı saldırıya uğramıştı.

YAPRAK’IN YEĞENİNİ VURDU

Öte yandan hakkında birçok ceza dosyası bulunan Küçük, daha önce de cezaevinde ölen uyuşturucu kaçakçısı Mehmet Ali Yaprak’ın yeğeni Mehmet Yaprak’a (46) yönelik silahlı saldırı ile de gündeme geldi.

Etiketler :