CHP'de 4 Eylül hazırlığı!

CHP'de 4 Eylül hazırlığı!
CHP, 4 Eylül’de Sivas’ta yapmayı planladığı tüzük kurultayı için hazırlıklara başladı. Kurultay, 4 Eylül’de başlayacak 5 Eylül’de Ankara’da tüzük komisyonunun toplanmasıyla devam edecek.

CHP, parti tarihinde ilk kongresi olarak kabul ettiği Sivas Kongresi’nin yıl dönümünde, 4 Eylül’de Sivas’ta yapmayı planladığı tüzük kurultayı için hazırlanıyor.

ÖNCESİNDE GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK

Cumhuriyet'in haberine göre, tüzük kurultayının 4 Eylül’de başlayacağını 5 Eylül’de Ankara’da tüzük komisyonunun toplanmasıyla devam edeceğini aktaran parti kurmayları, “9 Eylül’e kadar süren bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Bunun detaylarını gelecek hafta pazartesi günü yapacağımız MYK toplantısında değerlendireceğiz. Tüzük için örgütlerden gelen önerileri de orada ele alacağız. Bunun dışında da genel başkanımız eylül ayı öncesi mutlaka hem parti meclisiyle hem il başkanlarıyla bir araya gelerek tüzük için önerilerini dinleyecek. Tüzük çalışmasının içinde bir günü de seçim beyannamemiz gibi olacak parti programı çalışmasına ayırmak istiyoruz” bilgisini paylaştı.