Cem Garipoğlu'nun mezarı ile ilgili şimdi de 'boş poşet' krizi çıktı

Münevver Karabulut cinayetinin katili olan Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması ile birlikte tartışmalar yeniden başladı. Karabulut ailesi mezarda bulunan boş poşetle ilgili inceleme yapılmasını istedi.

Kamuoyunun dikkatle takip ettiği Münevver Karabulut cinayetinin üzerinden 25 yıl geçti. Cinayetin katili Cem Garipoğlu uzun bir kaçışın ardından yakalanmış ve Silivri cezaevinde kaldığı hücrede ölü bulunmuştu. Karabulut ailesi ölümün üzerindeki şüpheleri derinleştirilmiş ve Garipoğlu'nun mezarının açılması talep edilmişti. Mahkeme tarafından talep kabul edilen talebin ardından mezar açıldı.

MEZARDA BOŞ POŞET BULUNMUŞTU

Cem Garipoğlu”nun mezarının açılmasının ardından bugün sıcak bir gelişme yaşandı.Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçeyle başvurarak mezarın içinde bir düğüm içeren 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşet üzerinde parmak izi ve DNA’nın incelenmesi gerektiğini belirterek inceleme talebinde bulundu. Yapılan talepte, mezarda kefen veya herhangi bir bez bulunmadı, ancak bu bulunan naylon poşetin şüphe oluşturduğu ön görülerek naylon poşete el konularak kim ve kimler tarafından konulduğunun araştırılması istendi.

e5962f8e-fed1-4bfa-952e-02588f0ff099.jpg

Kaynak:Haber Merkezi