Camide Seçim Kavgası Kanlı Bitti

Camide Seçim Kavgası Kanlı Bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etkinliğine katılım için cuma vaazında çağrı yapan Selçuklu Camisi imamı ile görüşmeye giden 2 HDP'li silahlı saldırıya uğradı.Sözcünün Haberine Göre;Gazi Mahallesi’ndeki Selçuklu Camisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etkinliğine katılım için cuma vaazında çağrı yapan Selçuklu Camisi imamı ile görüşmeye giden 2 HDP'li silahlı saldırıya uğradı.

Sözcünün Haberine Göre;

Gazi Mahallesi’ndeki Selçuklu Camisi önünde HDP üyesi iki kişi silahla vuruldu. Yaralılar, Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırılırken, saldırganlar 35 plakalı bir araçla olay yerinden kaçtı.

İstanbulun Sultangazi ilçesine bağlı Gazi Mahallesi’nde HDP üyesi iki kişi silahlı saldırıda yaralandı.

ETHA’nın haberine göre, yarın Sultangazi’ye gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın etkinliğine katılım için cuma vaazında çağrı yapan Selçuklu Camisi imamı ile görüşmeye giden HDP üyeleri saldırıya uğradı.

Cemaat arasından çıkan iki kişinin HDP üyelerine silahla ateş açtığı, ardından 35 plakalı doblo marka araca binerek olay yerinden kaçtıkları belirtildi.

Olay yerine polis gelirken, yaralanan HDP üyeleri İsmet ve Sefer Ürün, Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.